Nejnovější recenze ze sekce Baseballové/softballové pálky
- Dobrá
- Špatná omotávka
Je to dobrá pálka ale chtělo by to jinou omotávku jinak doporučuji.
o.k.
- pěkná
- kvalitní
levné
- Držení
- Váha
I když jenom jediný produkt má převládající většinu záporných věcí tak je celkem dobrý. Vážit hodně musí všechny. Nejvíc jsem s ní mrštil do vzdálenosti 51 metrů a navíc jako bonus jsem obdržel dárek v podobně basebolového míčku.
Spartan baseball pálka Alu 34 palců
Anonym
Přidáno: 29. ledna 2012
(naposledy upraveno 29. ledna 2012)
- nesplňuje požadavky pro baseball
po několika(asi 50-ti) odpalech je pálka v dezolátním stavu... jednoduše řečeno : pálka není určena pro baseball - o čem mj. svědčí i samolepka na pálce, na které je přímo tohle napsáno... když to napíšu nesložitě : šli jsme si s klukama zahrát a nevěřili jsme vlastním očím, když asi po 5-ti odpalech se na pálce objevovali obrovské prohlubně, jelikož pálka není určená na míček pro baseball ani za mák.... určitě nedoporučuji, raději dražší a dřevěnou!!!
- Velmi kvalitní
- Hliníková
- Pěkně se drží
- Pro amatéry i specialisty
- Vyšší cena
Tuto pálku má můj bratranec, který závodně hraje Baseball. Letos odlétá do Ameriky na Mistorvství světa v Baseballe, jelikož byl vybrán do českého týmu mladých hráčů. Má tuto velmi kvalitní pálku, která je určena spíše pro aktivní hráče, než pro amatéry. Pro ty si myslím že je výhodnější nějaká levnější. Pálka je velmi lehká a díky dobré rukojeti se velmi pěkně drží. Je sice dražší, ale za tu kvalitu to stojí! Můžeme oba doporučit! Spokojenost 100%
Zobrazuji 41 - 46 ze 46 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ]